Számítástechnikai szaküzlet és szervíz gyöngyös

Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

Tel: 06 (37) 737 099
shop@pcbazis.hu
Hatvan, Kossuth tér 10.
Gyöngyös, Kossuth L. út 3.

KORSZERŰ SZERVIZ

Szervizeinkben próbáljuk a lehető legkorszerűbb szerszámkészletet, minél szélesebb választékban fenntartani. Ezáltal nem csak könnyebbé és gyorsabbá válik a feladatok elvégzése, de sokkal szélesebb körben tudunk termékeket szervizelni! Úgy gondoljuk hogy ma már a számítógépeken és laptopokon felül, elengedhetetlen hogy a tabletekkel is tudjunk foglalkozni, amiben kollégáink szakértelme a legnagyobb előny!

SZAKÉRTŐ KEZEK

Szervizes kollégáink hatalmas tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek, a legkülönfélébb eszközök terén. Tudásuk folyamatosan bővül, és tapasztalatuk állandóan frissül az évi több száz számítógép és laptop javítása mellett. Lehetőség szerint hibás táblagépek javításában is nagy sikereket érnek el, annak ellenére hogy ezek a kompakt eszközök kimondottan nehezen javíthatóak!

ÁRKALKULÁCIÓ

Szervizünkben előre tudhatja mennyi lesz a javítás költsége. Kollégáink tapasztalatából adódóan megközelítőleg pontos árat tudnak mondani előre, így önnek nem kell a továbbiakban ezen aggódnia. Természetesen alkatrészenként változóak az árak, viszont mi próbáljuk az üzletünkből használni az új alkatrészeket, esetleges csere esetén, ezáltal nem áll fenn a kockázat hogy időközben drágul a szükséges alkatrész!

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

 • laptop szerviz pc bázis

  Szakképzett kollégáink úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy egy jól működő laptop elengedhetetlen a mindennapokban, valamint cégénél is kulcsfontosságú lehet! Kollégáink kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkeznek, így számukra csekély azon hibák száma amivel ne tudnának megbirkózni!

  Notebook, laptop belső portalanítása, teljes tisztítása, hűtőpaszta csere, hűtő ventilátor csere, teljes tisztítás, melegedés tesztelése, alkatrész bővítés (HDD, SSD, RAM, DVD), főbb alkatrész csere (alaplap, processzor), hardveres javítás, kijelző (LCD) csere, billentyűzet csere, zsanér csere, alkatrész javítás, ragasztás (törött, kopott, szakadt, szorult), burkolat csere, töltő adapter javítás, forrasztás, töltő csatlakozó csere, csatlakozó csere, forrasztása (LAN, USB, jack), alaplap javítás (chip csere), tápáramkör javítás, BIOS vagy Firmware frissítés.

 • számítógép szerviz pc bázis

  Kollégáink tapasztalatából és szak tudásából adódóan könnyű szerrel oldanak meg bármilyen asztali PC-hez köthető problémát!

  Asztali számítógép (PC) teljes belső tisztítása, hűtőpaszta csere, kábelek kötegelése, melegedés tesztelése, hűtő ventillátor csere, alkatrész bővítés (HDD, SSD, RAM, DVD, videokártya), főbb alkatrész csere (alaplap, tápegység, processzor), hardveres javítás, számítógép összeszerelés, egyedi konfiguráció összeállítása, BIOS frissítés, rendszertelepítés, újratelepítés , szoftveres javítás, szoftveres probléma elhárítása, szoftveres karbantartás, illesztőprogramok telepítése, frissítése (alkatrész csere után), periféria telepítése (nyomtató, szkenner, webkamera, telefon, stb.), vírus rutin ellenőrzés, egyszerű kártékony szoftverek eltávolítása (malware, kémprogram, vírus), vírusirtás, vírusirtó programok telepítése, beállítása, alap programcsomag telepítése, irodai szoftvercsomag telepítése (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, stb.), levelezőprogram, e-mail postafiók beállítása (outlook, thunderbird, stb.), cloud, felhőalapú adattárolás beállítása, adatmentés külső tárolóra vagy újratelepítéskor saját gépre.

 • laptop szerviz pc bázis

  Kollégáink a technológia fejlődését figyelembe véve, fel vannak készülve a modern használati tárgyak (tabletek,GPS-ek) javítására is. Az elmúlt évek alatt hatalmas tapasztalatot szereztek ezen eszközök szervizelésében! A tabletek készítésénél ugyanazt a technológiát követi minden gyártó. Ezáltal kialakításukban az egyes alkatrészek és hibák is azonosak lehetnek! A legtöbb szerviz a javítást komplett panel cserével végzi. Ez nagyon költséges, mivel lényegében a régi burkolatba egy új tablet kerül. Mi javítjuk ezeket a paneleket! ( amennyiben javítható hibája van ) A képernyő problémáknál is hasonló megoldásokkal találkozhatunk, ugyanis a komplett csere gyorsabb és egyszerűbb. Mi viszont itt is megállapítjuk a hiba forrását, és csak azt a részét cseréljük ami a konkrét hiba forrása!( amennyiben ez kivitelezhető ) Ezért nálunk kisebb lehet a szervízköltség!

  Leggyakoribb hibajelenségek : érintőpanel (Touch digitizer) törés, kijelző (LCD) törés, érintőpanel érzékelési hiba , kijelző problémák, táp és usb csatlakozó hibája, teljes üzemképtelenség, szoftver problémák (rendszer frissítés, újratelepítés, firmware frissítése)

 • nyomtato szerviz pc bázis

  Szervizes kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a nyomtató javítás terén! Villog a nyomtató lámpája, és a monitoron hibaüzenetet és/vagy hibakódot ír ki, működés közben zajos, kattogó hangot ad, vagy más működési rendellenesség van? Nyomtató papír elakadás, idegen anyag okozta probléma, pl. ha beleesett valami a nyomtatóba? Nyomtató a lapot begyűri, ferdén veszi be, több lapot vesz be, papírelakadást jelez? Nyomtatott kép csíkos, maszatos, valamelyik szín hiányos, vagy semmit nem nyomtat? Ha hasonló hibákat tapasztal, forduljon hozzánk bizalommal!

  Bármely Magyarországon forgalmazott nyomtató javítását vállaljuk, ha lehetséges! Nyomtató installálás adott szoftverkörnyezetbe. Nyomtatási probléma szoftveres és hardveres elhárítás szervizünkben. Gumihenger csere, tisztítás. Beszáradt fej javítás, tiszítás, tintasugaras fej csere. Nyomtató optika tisztítás opto kapuk elszennyeződése esetén. Nyomtató olvasó egység tisztítás lapolvasó szkenner, üveg elszennyeződése esetén. Nyomtató, multifunkciós készülék felújítás, javítás. Lapfelvevő görgő tisztítás. Általános karbantartás, élettartam növelés.

 • monitor szerviz pc bázis

  A számítógép monitorja egy olyan eszköz amit az ember manapság már hosszabb időre vásárol, mint magát a gépet. Úgy választjuk ki hogy minél tovább szolgálhassa elvárásainkat, és ne kelljen állandóan cserélgetni. Arról nem is beszélve hogy ezek az eszközök önmagukban is nagyobb értéket képviselnek. Épp ezért ha megoldható, a javítás előnyösebb lehet az új vásárlásánál. Szakszervizünk monitorok javítására is fel van készülve. Sem az eszközök, sem pedig tapasztalat, illetve szaktudás tekintetében nem szenvedünk hiányt!

  Nem ad képet, felvillan - majd elsötétül, csíkos a kép, magától kikapcsol, villog a led - képet nem ad, elcsúszik a kép, elszíneződik a kép, hiányos a kép színe, halvány a kép, nem kap áramot - se kép - se hang, remeg a kép, kattog - sercegő hangot ad. Bárminemű problémát tapasztal monitorjában forduljon hozzánk bizalommal!

1 MUNKANAPOS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS AKCIÓ

24 órán belül vállaljuk a következő szerviz szolgáltatásokat:

 • Laptopok portalanítása, pasztázása, tisztítása!
 • Asztali számítógépek takarítása, újrapasztázása,
 • Hardverek beszerelése, cseréje ( amennyiben a kívánt hardver rendelkezésre áll )
 • Adatmentés merevlemezről 10Gb-ig
 • Laptop, PC, Tablet újratelepítése
 • GPS telepítése, frissítése

PC BÁZIS GLOBAL KFT.

3000, Hatvan Kossuth Tér 10.
3200, Gyöngyös Kossuth L. út 3.

Email: shop@pcbazis.hu

Tel: 06 (37) 737 099

A SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ NYITVA TARTÁSA:

       Hétfő:  8:00-17:00
       Kedd:  8:00-17:00
    Szerda:  8:00-17:00
Csütörtök:  8:00-17:00
    Péntek:  8:00-17:00
 Szombat:  8:00-12:00
          Szombat:  csak értékesítés
Vasárnap:  zárva          

számítástechnikai szaküzlet - Pc Bázis